Feliem pestele, presaram feliile cu sare si le rulam in pesmet. Le prajim in ulei fierbinte pe ambele parti pana devin rosii. Amestecam sosul tartar
Feliem pestele, presaram feliile cu sare si le rulam in pesmet.
Le prajim in ulei fierbinte pe ambele parti pana devin rosii. Amestecam sosul tartar cu merele razuite si adaugam zeama de lamaie.
Batem frisca tare si o adaugam la amestecul de mere, racim sosul obtinut.
Servim pestele cu cartofi noi cu unt si cu sosul cu mere.
Alte retete recomandate
Tocanita de pui cu ciuperci
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelO plăcintă cu dovleac ce a avut în sfârșit succes în familia noastră. Nah, acum după ce vor citi...
Placinta cu dovleac, dovlecel, migdale si nuca
Comentarii