Feliem pestele, presaram feliile cu sare si le rulam in pesmet. Le prajim in ulei fierbinte pe ambele parti pana devin rosii. Amestecam sosul tartar
Feliem pestele, presaram feliile cu sare si le rulam in pesmet.
Le prajim in ulei fierbinte pe ambele parti pana devin rosii. Amestecam sosul tartar cu merele razuite si adaugam zeama de lamaie.
Batem frisca tare si o adaugam la amestecul de mere, racim sosul obtinut.
Servim pestele cu cartofi noi cu unt si cu sosul cu mere.
Alte retete recomandate
Tocanita de pui cu ciuperci
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii