Feliem pestele, presaram feliile cu sare si le rulam in pesmet. Le prajim in ulei fierbinte pe ambele parti pana devin rosii. Amestecam sosul tartar
Feliem pestele, presaram feliile cu sare si le rulam in pesmet.
Le prajim in ulei fierbinte pe ambele parti pana devin rosii. Amestecam sosul tartar cu merele razuite si adaugam zeama de lamaie.
Batem frisca tare si o adaugam la amestecul de mere, racim sosul obtinut.
Servim pestele cu cartofi noi cu unt si cu sosul cu mere.
Alte retete recomandate
Tocanita de pui cu ciuperci
Ciorba radauteana
Supa de rosii

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii