Stiuca cu sos de rosii este o mancare delicioasa cu peste la cuptor. Pestele este foarte sanatoas, iar aceasta reteta cu peste la cuptor o veti repeta cu siguranta.
Știuca se curata, se spala si se lasă la scurs. Se sărează si se piperează apoi se așează într-o tava mai înaltă. Roșiile cherry se înțeapă cu o scobitoare în câteva locuri si se așează in tava lângă peste. Se adaugă sucul de roșii, piperul,usturoiul feliat sare și uleiul. Se da la cuptor pentru 30 minute.
Mi-ar place:
1.Functia "REHEAT":selectezi timpul de încălzire şi în câteva minute poţi servi un fel de mâncare delicios.
2. Funcţia "KEEP WARM" : păstrează mâncarea caldă în continuare.
Stiuca in sos de rosii se serveste cu paine neagra
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii