Fierbem un sos dintr-un litru de apa si sosul de soia. Il racim si maceram 2 ore tofu-ul in el. Apoi, scoatem tofu-ul din sos si il taiem cubulete.
Fierbem un sos dintr-un litru de apa si sosul de soia.
Il racim si maceram 2 ore tofu-ul in el.
Apoi, scoatem tofu-ul din sos si il taiem cubulete.
Tragem pe frigaruie alternativ tofu, ceapa si ciuperci. Preparam un amestec de clatite din faina, apa si putina sare in care inmuiem frigaruile si le prajim in ulei fierbinte.
Sunt foarte bune daca le preparam in aer liber, putem folosi si ulei de floarea soarelui.
Alte retete recomandate
Ciuperci maioneza
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii