Pregatirea ingredientelor: Pestele se taie bucati. Spanacul se fierbe si se stoarce bine. Ardeii se taie bastonase. Morcovul se feliaza. Ceapa se tai
Pregatirea ingredientelor:
Pestele se taie bucati.
Spanacul se fierbe si se stoarce bine.
Ardeii se taie bastonase.
Morcovul se feliaza.
Ceapa se taie pestisori.
Preparare:
Se pune ceapa in uleiul incins, pana devine transparenta.
Se adauga pestele si se condimenteaza.
Se amesteca usor si se lasa pe foc 2 minute, dupa care se adauga si legumele.
Se amesteca din nou foarte usor, si dupa alte 2 minute, se adauga si spanacul, urmat de sosul de rosii si smantana.
Se amesteca usor sa nu se striveasca pestele si se lasa asa sa fiarba inca 5 minute.
Poate fi servit cu mamaliguta
Reteta Toskanapfanne (mancarica de peste la tigaie) a fost propusa de MAYA
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii