Toskanapfanne (mancarica de peste la tigaie)

Pregatirea ingredientelor: Pestele se taie bucati. Spanacul se fierbe si se stoarce bine. Ardeii se taie bastonase. Morcovul se feliaza. Ceapa se tai

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie
Toskanapfanne (mancarica de peste la tigaie)

Ingrediente

  • 500 g filet de peste
  • 100 g morcov
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras galben
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 3-400 g spanac
  • 250 ml sos de rosii
  • 150 ml smintina lichida
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

Mod de preparare

Pregatirea ingredientelor:

Pestele se taie bucati.

Spanacul se fierbe si se stoarce bine.

Ardeii se taie bastonase.

Morcovul se feliaza.

Ceapa se taie pestisori.

Preparare:

Se pune ceapa in uleiul incins, pana devine transparenta.

Se adauga pestele si se condimenteaza.

Se amesteca usor si se lasa pe foc 2 minute, dupa care se adauga si legumele.

Se amesteca din nou foarte usor, si dupa alte 2 minute, se adauga si spanacul, urmat de sosul de rosii si smantana.

Se amesteca usor sa nu se striveasca pestele si se lasa asa sa fiarba inca 5 minute.

Poate fi servit cu mamaliguta
Reteta Toskanapfanne (mancarica de peste la tigaie) a fost propusa de MAYA

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori