Pregatirea ingredientelor: Pestele se taie bucati. Spanacul se fierbe si se stoarce bine. Ardeii se taie bastonase. Morcovul se feliaza. Ceapa se tai
Pregatirea ingredientelor:
Pestele se taie bucati.
Spanacul se fierbe si se stoarce bine.
Ardeii se taie bastonase.
Morcovul se feliaza.
Ceapa se taie pestisori.
Preparare:
Se pune ceapa in uleiul incins, pana devine transparenta.
Se adauga pestele si se condimenteaza.
Se amesteca usor si se lasa pe foc 2 minute, dupa care se adauga si legumele.
Se amesteca din nou foarte usor, si dupa alte 2 minute, se adauga si spanacul, urmat de sosul de rosii si smantana.
Se amesteca usor sa nu se striveasca pestele si se lasa asa sa fiarba inca 5 minute.
Poate fi servit cu mamaliguta
Reteta Toskanapfanne (mancarica de peste la tigaie) a fost propusa de MAYA
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii