Se portioneaza antricoatele, apoi se bat putin, se sareaza si se dau prin faina. Se pun la prajit in untura incinsa. Se scot apoi si se lasa deoparte
Se portioneaza antricoatele, apoi se bat putin, se sareaza si se dau prin faina. Se pun la prajit in untura incinsa. Se scot apoi si se lasa deoparte, iar in untura ramasa se pune ceapa taiata marunt la calit, apoi se adauga ciupercile si se lasa la fiert. Dupa 20 de minute se adauga faina si se stinge totul cu apa calda. Se toarna compozitia peste antricoate si se lasa la fiert inca 20 de minute. Se potriveste totul de sare si piper, se adauga smantana si se lasa sa mai dea in 2-3 clocote.
Se serveste cu cartofi prajiti, cu cartofi fierti, natur sau cu orez.
Alte retete:
Curcan umplut Rulada de porc Ciuperci umplute

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii