Se portioneaza antricoatele, apoi se bat putin, se sareaza si se dau prin faina. Se pun la prajit in untura incinsa. Se scot apoi si se lasa deoparte
Se portioneaza antricoatele, apoi se bat putin, se sareaza si se dau prin faina. Se pun la prajit in untura incinsa. Se scot apoi si se lasa deoparte, iar in untura ramasa se pune ceapa taiata marunt la calit, apoi se adauga ciupercile si se lasa la fiert. Dupa 20 de minute se adauga faina si se stinge totul cu apa calda. Se toarna compozitia peste antricoate si se lasa la fiert inca 20 de minute. Se potriveste totul de sare si piper, se adauga smantana si se lasa sa mai dea in 2-3 clocote.
Se serveste cu cartofi prajiti, cu cartofi fierti, natur sau cu orez.
Alte retete:
Curcan umplut Rulada de porc Ciuperci umplute
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii