Budinca de iepure

Carnea de iepure, cea de porc, precum si sunca se macina. Se sareaza, se pipereaza si se adauga cimbru. Se amesteca apoi cu 100 gr slanina taiata buc

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr carne iepure
  • 250 gr carne porc
  • 200 gr slanina
  • 50 gr sunca
  • 1 jumatate pahar vin alb
  • sare
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare

Carnea de iepure, cea de porc, precum si sunca se macina. Se sareaza, se pipereaza si se adauga cimbru. Se amesteca apoi cu 100 gr slanina taiata bucatele mici si se adauga vinul. Se tapeteaza o forma de budinca cu slanina taiata subtire si se toarna umplutura. Se acopera cu bucati de slanina si cu o foaie de hartie alba. Se introduce in cuptor si se coace jumatate de ora. Cand este gata, se lasa sa se raceasca, dupa care se rastoarna.


Se serveste acoperita cu aspic sau cu sos picant.

Alte retete:

Placinta de dovleac Saratele Chiftele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan
Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Carnati de porc cu cartofi taranesti
2
Mancaruri cu carne

Carnati de porc cu cartofi taranesti

Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!

Carnati de porc cu cartofi taranesti
Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings
3
Sucuri fructe si legume

Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings

Catina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...

Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings
Sirop din muguri de brad
4
Siropuri

Sirop din muguri de brad

Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...

Sirop din muguri de brad
Strudel cu prune
5
Aluaturi

Strudel cu prune

MENIU CU DRAGOSTE DE DIETA!

Strudel cu prune
Parteneri
Reteta de cotlet de porc in sos, la cuptor
Bucataras.RO

Reteta de cotlet de porc in sos, la cuptor

Am gatit cotletul in sos cu ciuperci si a iesit o bunatate. Se stie ca aceasta carne este slaba, nu este suculenta deloc, dar...

Reteta de cotlet de porc in sos, la cuptor
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Obiceiuri si traditii culinare de Florii
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola