Carnea de iepure, cea de porc, precum si sunca se macina. Se sareaza, se pipereaza si se adauga cimbru. Se amesteca apoi cu 100 gr slanina taiata buc
Carnea de iepure, cea de porc, precum si sunca se macina. Se sareaza, se pipereaza si se adauga cimbru. Se amesteca apoi cu 100 gr slanina taiata bucatele mici si se adauga vinul. Se tapeteaza o forma de budinca cu slanina taiata subtire si se toarna umplutura. Se acopera cu bucati de slanina si cu o foaie de hartie alba. Se introduce in cuptor si se coace jumatate de ora. Cand este gata, se lasa sa se raceasca, dupa care se rastoarna.
Se serveste acoperita cu aspic sau cu sos picant.
Alte retete:
Placinta de dovleac Saratele Chiftele
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii