Budinca din carne de mistret

Carnea se pune la fiert. Apoi se toaca impreuna cu o ceapa calita si cu paine muiata in apa. Se adauga in tocatura galbenusurile crude, smantana, sar

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne macra de mistret
  • 100 gr unt
  • 100 gr smantana
  • 2-3 oua
  • 100 gr ceapa
  • 100 gr paine
  • 50 gr untura sau ulei
  • 50 gr cascaval
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea se pune la fiert. Apoi se toaca impreuna cu o ceapa calita si cu paine muiata in apa. Se adauga in tocatura galbenusurile crude, smantana, sare si piper. Se amesteca bine si se adauga albusurile batute spuma. Se pune compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se presara deasupra cascaval ras, se stropeste cu restul de unt si se introduce in cuptorul incins. Se lasa la copt jumatate de ora.


Se serveste fierbinte, cu sos de rosii sau smantana.

Alte retete:

Vinete impanate Friptura de vita la cuptor Curcan umplut

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc