Intr-o oala se pun 3 linguri de ulei si carnea maruntita. Se lasa la rumenit si se stropeste des cu sosul format. Se presara deasupra faina, se toar
Intr-o oala se pun 3 linguri de ulei si carnea maruntita. Se lasa la rumenit si se stropeste des cu sosul format. Se presara deasupra faina, se toarna apa si vinul alb si cel marinat, se adauga rosiile maruntite, curatate de seminte si pielita. Se sareaza si se pipereaza si se lasa la fiert pana cand carnea se fragezeste. Atunci se adauga ciupercile inabusite si se amesteca.
Mancarea se serveste cu paine prajita.
Alte retete:
Cartofi la cuptor
Sarmale de post
Tocanita de pui

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii