Se taie bucati carnea si se pune la inabusit cu apa si putina untura sau ulei. Se taie cuburi legumele si se pun la calit in restul de ulei, apoi se
Se taie bucati carnea si se pune la inabusit cu apa si putina untura sau ulei. Se taie cuburi legumele si se pun la calit in restul de ulei, apoi se scot si se adauga in uleiul ramas ceapa maruntita, bulionul si se stinge cu apa. Se rastoarna totul peste carne si se lasa sa fiarba pana aceasta devine moale. Spre finalul fierberii se adauga legumele si se mai fierb impreuna 20-30 de minute. Se adauga mazarea fiarta, rosiile maruntite, piperul, sarea si putin vin. Dupa 10 minute se ia de pe foc.
Se serveste cu verdeata presarata deasupra.
Alte retete:
Curcan umplut Piftie de curcan Rulada de porc
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii