Carnea curatata de pielita se lasa o zi in saramura cu legume. Ceapa si morcovii taiati rondele se calesc in putin ulei, adaugand condimentele. Se ada
Carnea curatata de pielita se lasa o zi in saramura cu legume. Ceapa si morcovii taiati rondele se calesc in putin ulei, adaugand condimentele. Se adauga carnea scoasa din saramura, se toarna putina apa si se fierbe inabusit timp de o ora. Cand carnea s-a inmuiat, se scoate din oala, iar zeama cu legumele se paseaza, dupa care se da prin stercuratoare. Dupa gust se aromatizeaza cu mustar, otet si zeama de lamaie. Se adauga smantana si se fierbe cateva minute (daca sosul nu este destul de dens, se poate face un rantas din putina faina).
Alte retete carne recomandate
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Rulada de pui
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii