Ciocarlii cu mere

Ciocarliile se curata si se spala dupa care se pun la fiert in apa cu sare. Merele se curata, se taie felii si se calesc in unt, intr-un vas, pe foc

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 ciocarlii
  • 1 kg mere
  • 1 ceasca smantana
  • 3 linguri unt
  • sare

Mod de preparare

Ciocarliile se curata si se spala dupa care se pun la fiert in apa cu sare. Merele se curata, se taie felii si se calesc in unt, intr-un vas, pe foc mic, pana raman o pasta scazuta bine. Se pune aceasta marmelada intr-un vas iar deasupra se asaza ciocarliile fierte si sarate. Se toarna smantana peste ele si se servesc.


Se servesc calde.

Alte retete:

Chiftele

Placinta de dovleac

Sarmale de post

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc