Cotletele se taie dupa care se bat cu batatorul si se sareaza. Se pune unt si uleiu intr-un vas, pe foc mic si se adauga apoi cotletele. Se intorc pe
Cotletele se taie dupa care se bat cu batatorul si se sareaza. Se pune unt si uleiu intr-un vas, pe foc mic si se adauga apoi cotletele. Se intorc pe ambele parti pana se albesc, dupa care se toarna vinul, se adauga ciupercile feliate si se baga vasul in cuptorul incins. Cand vinul incepe sa scada iar cotletele s-au rumenit, se scot din cuptor.
Cotletele se servesc calde.
Alte retete:
Sarmale de post
Cartofi la cuptor
Mancare de mazare

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii