Cotletele se bat cu ciocanul de carne, apoi se presara cu sare si piper si se trec prin faina. Se pun la prajit in untura incinsa, pe ambele parti. S
Cotletele se bat cu ciocanul de carne, apoi se presara cu sare si piper si se trec prin faina. Se pun la prajit in untura incinsa, pe ambele parti. Se scot apoi, iar in untura ramasa se caleste ceapa tocata marunt si ciupercile feliate. Se stinge apoi cu vin si se rastoarna peste cotlete. Se adauga putina apa calda si se lasa la fiert inca 10-20 de minute. Se potriveste la gust de sare si piper si se adauga smantana, dupa preferinte.
Se servesc cu garnitura de orez si cu sosul de ciuperci turnat peste.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor Piftie de curcan Curcan umplut
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii