Cotlet de mistret in aspic

Mancarurile cu vanat sunt foarte gustoase. Pentru a prepara cotlet de mistret in aspic avem nevoie de cotlet, zarzavat si aspic.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cotlet
  • 50 gr ulei
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 sfert de telina
  • piper
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • 300-400 gr aspic
  • patrunjel

Mod de preparare

Mancarurile cu vanat sunt foarte gustoase. Pentru a prepara cotlet de mistret in aspic avem nevoie de cotlet, zarzavat si aspic. Cotletele se pun la fript intr-o tava cu ulei. Se sareaza si se pipereaza, se adauga cateva felii de ceapa, morcovii si telina, o lingura de vin si foi de dafin. Se tin in cuptor pana cand cotletele se rumenesc pe deasupra si sunt bine patrunse in interior. Dupa ce s-au racit, se taie bucati si se pun pe un platou. Se toarna aspicul si se decoreaza cu patrunjel verde.


Se servesc dupa ce au stat la rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori