Cristei la frigare

Cristeii se curata de pene, apoi se sareaza si se pipereaza. Se pune in fiecare cate o felie mica de slanina afumata si se introduce in frigare. Se u

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 cristei
  • 50 gr slanina afumata
  • 20 gr unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cristeii se curata de pene, apoi se sareaza si se pipereaza. Se pune in fiecare cate o felie mica de slanina afumata si se introduce in frigare. Se ung din cand in cand cu unt topit cristeii si cu apa sarata.


Se servesc cu salata de castraveti murati.

Alte retete culinare:

Chiftele Rulada de porc Tocanita de legume cu pulpe de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori