Fazanul se spala, se curata si se lasa timp de doua-trei ore Ia marinat, impreuna cu doua cepe taiate solzisori, telina si morcovul tocate marunt, pip
Fazanul se spala, se curata si se lasa timp de doua-trei ore Ia marinat, impreuna cu doua cepe taiate solzisori, telina si morcovul tocate marunt, piper, cateva foi de dafin, un pahar de vin rosu, orégano si un praf de sare. Astfel, va deveni fraged si aromat.
Ficatul fazanului se spala, se curata si se prajeste. Se taie marunt, amestecandu-se cu o ceapa tocata si calita.
Ciupercile se spala bine, se maruntesc si se calesc in putin ulei incins. Franzela se inmoaie in laptele incalzit, se stoarce si se amesteca cu ciupercile si cu ficateiul de fazan. Se adauga sare, piper, boia, ienibahar si mararul taiat. Umplutura se leaga cu cele doua oua crude si cu supa de pasare. Se amesteca bine pentru omogenizare.
Cu aceasta compozitie se umple fazanul, apoi se coase, se unge cu ulei si se lasa la cuptor sa se rumeneasca. Se poate adauga din cand in cand supa fierbinte pentru a deveni mai fraged.
Alte retete mincare recomandate
Musaca de vinete
Piept de pui
Ardei umpluti
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii