Fazanul se curata de pene, se parleste si se goleste de intestine, apoi se condimenteaza si se lasa deoparte. Se toaca inima, pipota, ficatul, impreu
Fazanul se curata de pene, se parleste si se goleste de intestine, apoi se condimenteaza si se lasa deoparte. Se toaca inima, pipota, ficatul, impreuna cu carnea de porc, 50 gr slanina si cateva fire de patrunjel. Ciupercile se spala si se curata, apoi se taie marunt si se lasa la inabusit in putin unt. Dupa ce s-au racit, se amesteca cu tocatura, se adauga sare, piper, vinul alb si se amesteca bine. Se umple apoi fazanul cu pasta si se infasoara cu o bucata de slanina. Se tine la rece 12 ore, dupa care se pune intr-un vas, se acopera si se da la cuptor, la foc potrivit. Cand fazanul este aproape rumenit, se toarna 1 jumatate pahar apa clocotita, 1 jumatate pahar vin, sare, piper, se acopera si se lasa sa fiarba la foc slab doua ore.
Se serveste cald.
Alte retete:
Curcan umplut Rulada de porc Friptura de vita la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii