Se rumenesc, intr-o cratita cu o lingura de unt, 200 gr slanina sau costita afmata si vreo 25 fire arpagic. Cand s-au rumenit, se scot, iar in locul l
Se rumenesc, intr-o cratita cu o lingura de unt, 200 gr slanina sau costita afmata si vreo 25 fire arpagic. Cand s-au rumenit, se scot, iar in locul lor se pun bucatile de carne, scoase din marinata si bine scurse (marinata: apa amestecata cu vin, 2-3 linguri otet, 2-3 linguri untdelemn, felii de ceapa, morcov, telina, foi de dafin, cimbru, sare, piper - se lasa doua zile).
Se rumenesc bine pe toate partile, apoi se adauga 1/2 lingura faina. Se lasa sa se rumeneasca putin si faina se stinge cu zeama strecurata a marinatei si doua pahare de vin rosu. Se adauga cativa catei de usturoi striviti, sare, piper, patrunjel, cimbru. Se acopera si se lasa sa fiarba la foc domol, pana ce carnea este bine fiarta. Atunci se adauga costita si arpagicul, precum si 300 gr ciuperci inabusite in unt. Se mai fierbe totul impreuna, iar in momentul cand se serveste, se adauga ficatul iepurelui, tocat si amestecat cu sangele, pastrat. Se mai da un clocot impreuna si se serveste.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiEste un aperitiv tare bun pe masa de sarbatori, de pus la pachet sau oricum preferati sa il serviti! Important este ca e...
Chec aperitivTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniAnul acesta am pus impreuna cu mama gogonele colorate si dragute, ne-am jucat aranjandu-le in borcane, dar cel mai mult o sa...
Gogonele in saramuraReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe face o maia dupa care se framanta bine aluatul din faina lapte cald si sare . Aluatul este bun si pentru paine. Se lasa la...
Placinta cu branza ca in MaramuresInca de cand am citit articolul "My blueberry nights - starile unei fete ce iubeste tarta cu afine" postat de catre Adinuta,...
Cheesecake cu dulceata de afine (fara coacere)Se pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii