Se jupoaie iepurele, se curata bine, se goleste, se spala si apoi se incolaceste cu capul la coada si se leaga ca sa aiba forma unui colac. In aceast
Se jupoaie iepurele, se curata bine, se goleste, se spala si apoi se incolaceste cu capul la coada si se leaga ca sa aiba forma unui colac. In aceasta forma se pune la rumenit cu unt pe ambele parti si se asaza intr-un vas mai mare. Se pun la calit 2 cepe tocate marunt si faina care se stinge cu zeama de carne si vin rosu in proportii egale. Se toarna sosul peste iepure si se adauga sare, piper, cimbru, foi de dafin si patrunjel si se lasa in continuare la fiert. Separat se toacat marunt ficatul impreuna cu plamanii, o bucatica de patrunjel si o ceapa. Se adauga o lingurita de otet si o lingura de ulei si se pune totul in oala cu iepurele.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Muschi de porc la cuptor
Rulada de porc
Friptura de vita la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii