Iepure umplut

Iepurele se curata, se spala, dupa care se usuca si se sareaza si se pipereaza. Pentru umplutura se toaca in masina de tocat carnea de porc, impreun

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 iepure
  • 500 gr carne de porc
  • inima si ficatul de la iepure
  • sare
  • piper
  • 1 morcov
  • 1 felie de paine muiata in supa
  • 1 pahar vin
  • 1 ceapa
  • 1 arpagic
  • 2 catei de usturoi
  • verdeata

Mod de preparare

Iepurele se curata, se spala, dupa care se usuca si se sareaza si se pipereaza. Pentru umplutura se toaca in masina de tocat carnea de porc, impreuna cu plamanii, inima, ficatul, felia de paine muiata si stoarsa, cu ceapa tocata si amestecata cu unt pe foc, impreuna cu arpagicul si usturoiul. Se adauga patrunjelul verde tocat, sare si piper. Se amesteca totul bine si se umple burta iepurelui, dupa care se coase, se pune intr-o tava impreuna cu o ceapa taiata in doua si un morcov feliat. Se toarna deasupra vinul si se baga la cuptor, la copt.


Se serveste cald.

Alte retete care contin carne:

Friptura de vita la cuptor

Tocanita de pui

Ardei umpluti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc