Iepurele se curata, se spala si se taie in bucati potrivite. Se pun bucatile la prajit in tigaia cu uleiul incins. Se caleste si ceapa solzisori si s
Iepurele se curata, se spala si se taie in bucati potrivite. Se pun bucatile la prajit in tigaia cu uleiul incins. Se caleste si ceapa solzisori si se asaza apoi peste carne. Se adauga apa in vasul cu carnea si ceapa si se lasa la fiert 2-3 ore. Se oparesc intre timp maslinele, impreuna cu foile de dafin, ienibaharul, piper si sare. Se toarna vinul, cand mancarea este aproape gata si se adauga cateva felii de lamaie. Se mai lasa 10-15 minute la fiert, dupa care se ia de pe foc si se lasa la racit.
Se serveste a doua zi, rece, garnisita cu capere.
Alte retete culinare:
Ciuperci la cuptor Chiftele Friptura de vita la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii