Iepurele se curata, se spala si se taie in bucati potrivite. Se pun bucatile la prajit in tigaia cu uleiul incins. Se caleste si ceapa solzisori si s
Iepurele se curata, se spala si se taie in bucati potrivite. Se pun bucatile la prajit in tigaia cu uleiul incins. Se caleste si ceapa solzisori si se asaza apoi peste carne. Se adauga apa in vasul cu carnea si ceapa si se lasa la fiert 2-3 ore. Se oparesc intre timp maslinele, impreuna cu foile de dafin, ienibaharul, piper si sare. Se toarna vinul, cand mancarea este aproape gata si se adauga cateva felii de lamaie. Se mai lasa 10-15 minute la fiert, dupa care se ia de pe foc si se lasa la racit.
Se serveste a doua zi, rece, garnisita cu capere.
Alte retete culinare:
Ciuperci la cuptor Chiftele Friptura de vita la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii