Spatele de iepure impreuna cu pulpele de iepure, se curata bine de pielite si se tin in vin aproximativ 12 ore. Apoi se scoat, se impaneaza cu slanin
Spatele de iepure impreuna cu pulpele de iepure, se curata bine de pielite si se tin in vin aproximativ 12 ore. Apoi se scoat, se impaneaza cu slanina si se asaza intr-o tava. Separat, se pregateste sosul. Ceapa tocata marunt se pune la rumenit impreuna cu o lingura de faina. Se adauga ciupercile taiate marunt, bulionul de rosii, vinul, foile de dafin, cateii de usturoi pisat, sarea si piperul pisat. Se toarna sosul peste carnea din tava si se introduce in cuptor. Dupa ce carnea s-a fript, se scoate din cuptor si se adauga smantana.
Se serveste imediat.
Alte retete culinare:
Piftie de curcan
Muschi de porc la cuptor
Ciorba radauteana
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii