Carnea de iepure se curata de pielite si se pune intr-un vas cu unt si ulei fierbinte. Se intoarce pe toate partile si se lasa pe foc mare, pana se a
Carnea de iepure se curata de pielite si se pune intr-un vas cu unt si ulei fierbinte. Se intoarce pe toate partile si se lasa pe foc mare, pana se albeste. Se pune apoi pe foc mic, se adauga arpagic, faina, se toarna vinul, apa si bulionul de rosii, dupa care se potriveste la gust de sare si piper. Se lasa sa fiarba incet. Separat se prepara ciupercile: se curata, se spala si se taie felii. Se pun apoi la calit in 2 linguri ulei si se adauga apoi in vasul cu carnea de iepure. Se mai lasa la fiert putin, dupa care se adauga patrunjel verde tocat marunt.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete:
Ciorba radauteana
Ardei umpluti
Chiftele

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii