Carnea de mistret se lasa doua zile la marinat. Apoi se taie felii si se pune la prajit. Cand carnea incepe sa se rumeneasca se adauga cepele taiate
Carnea de mistret se lasa doua zile la marinat. Apoi se taie felii si se pune la prajit. Cand carnea incepe sa se rumeneasca se adauga cepele taiate marunt si se toarna apa cat sa acopere carnea. Se fierbe cu capacul timp de 2-3 ore. Dupa ce carnea s-a inmuiat, se presara faina, se amesteca, se adauga zeama de rosii, vinul alb, boabele de piper si foaia de dafin. Se lasa sosul sa scada pana devine un sos obisnuit.
Se serveste foarte calda, cu patrunjel verde presarat deasupra.
Alte retete culinare:
Curcan umplut Piftie de curcan Muschi de porc la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii