Se unge in interior sitarul cu o umplutura facuta din intestine, cateva ciuperci, ficatul de gasca, tocate toate marunt, sarate, piperate si stropit
Se unge in interior sitarul cu o umplutura facuta din intestine, cateva ciuperci,
ficatul de gasca, tocate toate marunt, sarate, piperate si stropite cu putin coniac. Se pun doua linguri de unt la incins, intr-un vas si se adauga sitarul. Se lasa putin la calit, apoi se stropeste cu putin coniac, se mai adauga cateva ciuperci, dupa care se acopera si se introduce in cuptor 15- 20 minute. Dupa ce se scoate din cuptor se mai pune zeama de carne, se amesteca cu sosul din tava si se stropeste sitarul.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Piftie de curcan Curcan umplut Friptura de vita la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaA sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii