Vrabiile se curata si se presara cu sare si piper. Se invelesc apoi in feliute de slanina si se prajesc in unt la foc mare. Separat, se caleste orezu
Vrabiile se curata si se presara cu sare si piper. Se invelesc apoi in feliute de slanina si se prajesc in unt la foc mare. Separat, se caleste orezul in 25 gr unt, se toarna peste el apa fierbinte, se adauga sare si piper, se acopera si se fierbe. Cand orezul este gata, se asaza pe un platou iar in jur se pun vrabiile prajite.
Se serveste fierbinte.
Alte retete:
Cartofi la cuptor
Ardei umpluti
Placinta de dovleac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii