Vrabiile se curata, se sareaza si se pipereaza. Se pun apoi impreuna cu ceapa tocata si untul la rumenit, pe foc mic. Se lasa sa se prajeasca pe toat
Vrabiile se curata, se sareaza si se pipereaza. Se pun apoi impreuna cu ceapa tocata si untul la rumenit, pe foc mic. Se lasa sa se prajeasca pe toate partile, se adauga faina, se toarna vinul, bucatele de rosii curatate de pielite si seminte, dupa care se acopera vasul cu un capac si se lasa sa fiarba bine, pana se formeaza un sos legat.
Se servesc calde, cu garnitura de legume.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor
Tocanita de pui
Ciorba radauteana
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaA sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii