Carnea de mistret se impaneaza cu bucatele de slanina de 5-6 cm lungime si 2 cm grosime, se pipereaza si se sareaza dupa gust. Se pune apoi intr-un v
Carnea de mistret se impaneaza cu bucatele de slanina de 5-6 cm lungime si 2 cm grosime, se pipereaza si se sareaza dupa gust. Se pune apoi intr-un vas cu untura si se prajeste pe ambele parti. Se toaca intre timp zarzavaturile si se adauga peste carnea care fierbe. Se adauga apa si se lasa in continuare la fiert. Se scoate din vas si se pune intr-o tigaie, se stropeste cu putin sos si sosul in care a fiert. In sosul in care a fiert carnea cu zarzavaturile se adauga foile de dafin, 2-3 lingurite cu zahar, caramelizate cu apa, o jumatate de lamaie feliata si un pahar de vin. Se mai adauga restul de zahar, mustarul si oul. Faina se adauga pana cand sosul devine mai gros. Se dilueaza cu apa fierbinte, apoi se strecoara impreuna cu zarzavaturile.
Se serevste mancarea calda, cu diverse garnituri.
Alte retete culinare:
Curcan umplut Rulada de porc Piftie de curcan

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii