Carnea se curata, apoi se taie bucati mici, care se trec prin masina de tocat si se amesteca bine. Pentru fiecare kg de carne de cerb se adauga cate
Carnea se curata, apoi se taie bucati mici, care se trec prin masina de tocat si se amesteca bine. Pentru fiecare kg de carne de cerb se adauga cate 200 gr carne grasa de porc si se toaca din nou. Se framanta bine si se adauga sare, bicarbonat, cimbru, usturoi, ardei iute, piper pisat, zeama de oase si se amesteca din nou. Se tine apoi la rece amestecul.
Mititeii se frig pe gratarul incins si se servesc fierbinti.
Alte retete:
Rulada de porc Curcan umplut Friptura de vita la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii