Aceasta reteta este excelenta. Pentru a prepara muschi tocat din carne de cerb avem nevoie de carne, paine, oua, si legume.
Aceasta reteta este excelenta. Pentru a prepara muschi tocat din carne de cerb avem nevoie de carne, paine, oua, si legume. Painea se inmoaie in putina apa si se scurge. Ceapa si carnea se taie in bucati si se dau prin masina de tocat de doua ori. Intr-un vas separat, se dizolva gelatina si se fierbe circa 5 minute. Se fierb 2 oua si se curata de coaja. In compozitia tocata se pun celalalte 2 oua, sare si piper si se amesteca bine, pana se leaga carnea. Pe un blat uns cu ulei se intinde carnea cam de 1,5-2 cm grosime, in forma de dreptunghi. Pe aceasta se pun ouale fierte taiate in doua si sferturi din morcovii fierti. Se ruleaza pana nu mai ramane nici o crapatura. intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet, se asaza ruloul si se introduce in cuptorul incins circa 40 de minute. Dupa ce s-a racit, se dau un strat de aspic, se orneaza cu feliute de morcov fiert si boabe de mazare. Deasupra se mai asaza 2-3 straturi de aspic.
Se serveste cu diferite garnituri.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii