Carnea se taie bucati sis e pune la rumenit in untura. Se scoate apoi si in untura ramase se caleste faina cu ceapa, morcovii si telina taiate felii
Carnea se taie bucati sis e pune la rumenit in untura. Se scoate apoi si in untura ramase se caleste faina cu ceapa, morcovii si telina taiate felii subtiri. Dupa ce legumele s-au rumenit putin, se adauga bulionul si se stinge cu apa calda si cu zeama in care s-a marinat carnea. Dupa 10-15 minute de fierbere, se strecoara sosul peste carnea prajita si se pune totul din nou la fiert. Cand carnea este gata, se adauga usturoiul pisat, otetul, sarea si piperul dupa gust.
Ostropelul se serveste cu garnitura de cartofi fierti, presarati cu patrunjel verde.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor Rulada de porc Ciorba radauteana
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradAm ajuns si in ultima zi din anul 2018. Pentru Revelion dar si pentru ziua mea am ales sa pregatesc acest tort delicios. Are...
Desert tort cu afine si bezea de lamaieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii