Se taie bucati carnea de caprioara, se sareaza si se pune la prajit. Se adauga ceapa taiata marunt si se lasa la prajit usor, apoi se adauga costita
Se taie bucati carnea de caprioara, se sareaza si se pune la prajit. Se adauga ceapa taiata marunt si se lasa la prajit usor, apoi se adauga costita taiata cubulete mici, usturoiul pisat. Orezul fiert in prealabil se amesteca in vasul cu ceapa, usturoiul, costita si vanatul.
Se amesteca bine totul si se serveste.
Alte retete culinare:
Rulada de porc Friptura de vita la cuptor Ciuperci umplute
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii