Ceapa se taie marunt, iar legumele in bucati mici sau cubulete. Carnea se pune intr-un bait. Dupa 12 ore se taie in bucati si se pune la prajit in 100
Ceapa se taie marunt, iar legumele in bucati mici sau cubulete. Carnea se pune intr-un bait. Dupa 12 ore se taie in bucati si se pune la prajit in 100 gr untura bine incinsa. Dupa ce s-a prajit putin, carnea se scoate intr-un alt vas, se adauga putina apa, se acopera si se inabusa la foc mic. In untura ramasa se caleste putin ceapa, dupa care se adauga legumele si impreuna se calesc 10-15 minute, dupa care se pune bulion si boabe de piper. Se stinge cu apa calda si apoi se lasa la fiert 10-15 minute, dupa care se rastoarna peste carnea pe jumatate fiarta. Se mai adauga ciupercile inabusite in restul de untura, patrunjelul taiat marunt, piperul, smantana si sare dupa gust. Toate acestea se lasa la fiert 5-10 minute. Se imparte apoi mancarea in 4 vase mici de yena. Deasupra fiecarui vas se intinde o foaie de aluat. Se unge cu ou si se introduce in cuptor, unde se tine pana ce coca se rumeneste pe deasupra.
Se serevste fierbinte.
Alte retete:
Ciorba radauteana Curcan umplut Rulada de porc
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii