Potarnichile se fierb inabusit, infasurate in slanina. Dupa ce sunt fierte, se scot din slanina, se pun pe o farfurie fierbinte si se tin la cald. In
Potarnichile se fierb inabusit, infasurate in slanina. Dupa ce sunt fierte, se scot din slanina, se pun pe o farfurie fierbinte si se tin la cald. In sosul din oala se pun 7-8 linguri de smantana, amestecata cu o lingurita plina de faina. Se lasa sa dea cateva clocote, apoi se toarna peste potarnichi.
Mancarea se serveste fierbinte.
Alte retete culinare:
Tocanita din carne de vita cu cartofi
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii