Potarnichile se curata si se golesc de intestine. Ficatul se toaca marunt impreuna cu 100 gr carne de porc, putina paine, muiata in apa, putin patrun
Potarnichile se curata si se golesc de intestine. Ficatul se toaca marunt impreuna cu 100 gr carne de porc, putina paine, muiata in apa, putin patrunjel si 2 catei de usturoi. Se adauga apoi un ou, sare, piper si se umplu potarnichile cu aceasta pasta. Se infasoara in fasii de slanina si se introduc la cuptor cu unt fierbinte. Dupa ce s-au rumenit, se scot si se tin la cald. In vasul in care s-au facut se pun 200 gr carne de porc feliata la calit, apoi se presara faina si se rumeneste usor. Se toarna deasupra 1 jumatate pahar de zeama de carne si vinul alb. Se mai adauga pasta de rosii si condimentele. Se fierbe 10 minute, apoi se strecoara. Se pun in sos potarnichile si se mai lasa la fiert 10 minute.
Se serveste mancarea fierbinte.
Alte retete:
Piftie de curcan Rulada de porc Friptura de vita la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii