Varza se curata, se spala si se taie in 4. Se pune la fiert in apa clocotita cu sare si se lasa 15 minute. Dupa ce s-a racit si s-a scurs se toata ap
Varza se curata, se spala si se taie in 4. Se pune la fiert in apa clocotita cu sare si se lasa 15 minute. Dupa ce s-a racit si s-a scurs se toata apa se sareaza si se pipereaza. Potarnichile se curata si se pun la rumenit in cuptor, in unt. Se ia o bucata de slanina, se opareste cu apa clocotita cu sare, se scoate si se scurge. Intr-un vas se pun bucati de sorici, apoi o parte din varza tocata, se asaza potarnichile, apoi iar un rand de varza, slanina, ceapa intepata cu 2 cuisoare, condimentele si se acopera totul cu restul de varza. Deasupra se toarna zeama carne, pana acopera carnea, se adauga 1-2 linguri de grasime si se lasa la fiert.
Mancarea se serevste calda.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor Chiftele Curcan umplut
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii