Varza se curata, se spala si se taie in 4. Se pune la fiert in apa clocotita cu sare si se lasa 15 minute. Dupa ce s-a racit si s-a scurs se toata ap
Varza se curata, se spala si se taie in 4. Se pune la fiert in apa clocotita cu sare si se lasa 15 minute. Dupa ce s-a racit si s-a scurs se toata apa se sareaza si se pipereaza. Potarnichile se curata si se pun la rumenit in cuptor, in unt. Se ia o bucata de slanina, se opareste cu apa clocotita cu sare, se scoate si se scurge. Intr-un vas se pun bucati de sorici, apoi o parte din varza tocata, se asaza potarnichile, apoi iar un rand de varza, slanina, ceapa intepata cu 2 cuisoare, condimentele si se acopera totul cu restul de varza. Deasupra se toarna zeama carne, pana acopera carnea, se adauga 1-2 linguri de grasime si se lasa la fiert.
Mancarea se serevste calda.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor Chiftele Curcan umplut

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii