Verzele se curata si se pun in apa rece. Intr-un alt vas se fierbe apa cu sare si cand incepe sa de in clocot se adauga verzele. Dupa 20 de minute de
Verzele se curata si se pun in apa rece. Intr-un alt vas se fierbe apa cu sare si cand incepe sa de in clocot se adauga verzele. Dupa 20 de minute de fiert, se scot, se lasa la racit, iar apoi se impart in felii. Separat se rumenesc potarnichile in unt, Ia cuptor. Se taie in bucati slanina apoi se pune intr-un vas cu unt si se rumenesc usor. Se adauga varza, se sareaza, se pipereaza si se calesc la foc mare. Varza si slanina se asaza in jurul potarnichilor, se pune deasupra 50 gr unt proaspat, se acopera vasul si sIntroduce in cuptorul cald, pentru 30 de minute. Se adauga apoi zeama de carne si se mai lasa sa dea in clocot cateva minute.
Se serveste fierbinte.
Alte retete culinare:
Curcan umplut Ciuperci umplute Placinta de dovleac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii