Potarnichile se despica fiecare pe toata lungimea spinarii, se bat cu un batator de carne si se scot toate oasele. Potarnichile se sareaza, se pipere
Potarnichile se despica fiecare pe toata lungimea spinarii, se bat cu un batator de carne si se scot toate oasele. Potarnichile se sareaza, se pipereaza, apoi se stropesc bine cu unt topit si se dau la cuptor cateva minute. Se scurg apoi de unt si se ung cu zeama de carne concentrata, se presara cu pesmet fin, se ung din nou cu unt topit si se pun pe gratar la foc mic. Se face un sos din faina rumenita intr-o lingura cu unt, stinsa cu zeama de carne, in care se pun ciupercile tocate.
Mancarea se serevste calda.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor Gratar de porc cu vinete coapte Tocanita de vitel cu galuste
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii