Prepelita fripta in pesmet

Prepelitele se curata, se flambeaza si se golesc de intestine.Jambonul se amesteca impreuna cu slanina, cateva fire de patrunjel, sarea, piper si un

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 prepelite
  • 50 gr jambon
  • 100 gr slanina
  • patrunjel verde
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • pesmet

Mod de preparare

Prepelitele se curata, se flambeaza si se golesc de intestine.Jambonul se amesteca impreuna cu slanina, cateva fire de patrunjel, sarea, piper si un galbenus de ou. Se amesteca si se umplu prepelitele cu compozitia. Se cos si apoi se trece fiecare prepelita prin ou batut cu sare si piper, se tavalesc prin pesmet si se pun impreuna cu bucatele de slanina intr-o tava la cuptor. Se lasa la fript pe toate partile 40-50 de minute.


Se servesc calde.

Alte retete culinare:

Friptura de vita la cuptor Ciorba radauteana Piftie de curcan

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc