Prepelitele se curata de pene, se golesc, se flambeaza apoi se sareza si se infasoara fiecare in parte intr-o foaie de vita si o felie de slanina. Se
Prepelitele se curata de pene, se golesc, se flambeaza apoi se sareza si se infasoara fiecare in parte intr-o foaie de vita si o felie de slanina. Se pun apoi la frigare una langa alta si se lasa la fript 20 de minute. Cand sunt gata se scot din slanina si din foaia de vita, dupa care se asaza pe felii de paine prajita in unt.
Zeama care s-a scurs, se degreseaza, se adauga zeama de la o lamaie si se serveste separat sau se stropesc prepelitele si crutoanele de paine.
Alte retete:
Piftie de curcan Muschi de porc la cuptor Rulada de porc
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii