Prepelitele se curata si se spala iar apoi se pun in cuptor impreuna cu untul si se lasa sa se rumeneasca. Se stropesc din cand in cand cu sosul din
Prepelitele se curata si se spala iar apoi se pun in cuptor impreuna cu untul si se lasa sa se rumeneasca. Se stropesc din cand in cand cu sosul din vas. Se adauga sare si piper, cand carnea este fragezita. Intre timp se spala orezul si se adauga peste prepelite. Cand sunt aproape gata se adauga sare si piper, apoi se spala orezul si se pune in cratita cu impreuna cu apa, cat sa le acopere. Se lasa totul la fiert 20 de minute.
Mancarea se serveste fierbinte.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Ciuperci la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii