Pulpa de caprioara la tava

Pulpa de caprioara se pune la marinat in vin si otet, impreuna cu ceapa tocata marunt, arpagicul si morcovii feliati, verdeata, sarea si boabele de p

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pulpa caprioara
  • 200 gr slanina
  • 100 gr arpagic
  • 3 teline
  • 4 cepe
  • 3 morcovi
  • patrunjel si marar verde
  • 500 mI vin alb
  • 1 paharel otet
  • boabe de piper
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Pulpa de caprioara se pune la marinat in vin si otet, impreuna cu ceapa tocata marunt, arpagicul si morcovii feliati, verdeata, sarea si boabele de piper. Se lasa 24 ore, dupa care se scoate carnea si se pune intr-un vas cu ulei si vin, la fript, in cuptor.


Se serveste cu sos vanatoresc si cu piure de telina.

Alte retete culinare:

Chiftele

Tocanita de pui

Ardei umpluti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc