Se taie carnea fileuri subtiri, se bate cu ciococanul de carne si se sareaza si pipereaza. Se ung fileurile cu o tocatura formata din carne de porc,
Se taie carnea fileuri subtiri, se bate cu ciococanul de carne si se sareaza si pipereaza. Se ung fileurile cu o tocatura formata din carne de porc, trecuta de doua ori prin masina de tocat, un ou, putin piper pisat si sare. La mijlocul fiecarui rulou se asaza cate o felie de costita si de castravecior murat. Se ruleaza si se leaga cu o ata sau se prinde cu scobitori. Rulourile se pun intr-o tava unsa cu untura si se introduc in cuptor. Se stropesc din cand in cand cu zeama in care se prajesc. Separat, se prepara sosul. Legumele se taie marunt si se pun la rumenit. Se adauga faina si se continua prajitul 5-6 minute, dupa care se strecoara sosul format peste rulourile inabusite. Se scoate ata sau scobitorile si se mai adauga vinul, mustarul, smantana si se lasa sa mai dea in clocot de cateva ori.
Rulourile se pot servi cu macaroane sau diferite garnituri.
Alte retete culinare:
Curcan umplut Rulada de porc Tocanita de vitel cu galuste

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii