Sitarii se curata, se impaneaza cu slanina afumata si se pun la fript in frigare. Dupa ce s-au racit, se scoate carnea de pe oase si se pune intr-un
Sitarii se curata, se impaneaza cu slanina afumata si se pun la fript in frigare. Dupa ce s-au racit, se scoate carnea de pe oase si se pune intr-un vas cu zeama de carne. Intr-un alt vas se pun cepele taiate, putina coaja de lamaie rasa, un pahar de vin alb si se lasa la fiert. Oasele sitarilor se zdorbesc si se pun intr-un vas cu 4 linguri de zeama de carne si se strecoara, dupa ce au fiert. Se pun printre bucatile de carne felioare de paine prajita in unt, apoi se toarna deasupra sosul.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor Rulada de porc Gratar de porc cu vinete coapte
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de brad Cand doresc o masa simpla dar hranitoare si gustoasa cu orez ,il prepar in acest fel . Difera doar carnea...
Orez cu piept de puiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii