Se taie bucati carnea, se sareaza si se pun la prajit in putina untura. Se adauga apa, se acopera si se lasa la inabusit, pe foc mic. In untura ramas
Se taie bucati carnea, se sareaza si se pun la prajit in putina untura. Se adauga apa, se acopera si se lasa la inabusit, pe foc mic. In untura ramasa se calesc ceapa, morcovul si telina. Se adauga apoi faina, usturoiul tocat marunt, bulionul, dafinul, cimbrul si se stinge totul cu apa calda, dupa care se lasa la fiert. Apoi legumele si sosul se strecoara si se adauga pasate peste carne. Restul de untura se imparte in doua. Se prajeste costita taiata in fileuri, se scoate si se pun la inabusit ciupercile maruntite. In restul de untura se inabusa arpagicul. Se amesteca apoi toate ingredientele, se adauga coniacul, vinul, sare si piper si se mai lasa la fiert impreuna.
Se serveste cu crutoane de paine prajita.
Alte retete culinare:
Gratar de porc cu vinete coapte Curcan umplut Rulada de porc
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii