Sturzi la cuptor

Sturzii se curata si se spala dupa care se pun intr-un vas cu unt fierbinte si cu patru felii de slanina. Se acopera vasul cu un capac si se da la cu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 sturzi
  • 50 gr unt
  • 40 gr slanina
  • 1 pahar vin alb
  • sare
  • piper
  • crutoane

Mod de preparare

Sturzii se curata si se spala dupa care se pun intr-un vas cu unt fierbinte si cu patru felii de slanina. Se acopera vasul cu un capac si se da la cuptor, la foc mic, sa se friga. Se lasa aproximativ 15 minute, dupa care se scoate, se sareaza si se adauga crutoanele de paine, prajite in unt precum si vinul. Se lasa la fiert la foc.


Se serveste calda, cu legume sote.

Alte retete culinare:

Tocanita de pui

Sarmale de post

Chiftele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori