Sufleu de sitari

Se curata sitarii apoi se calesc in unt si se lasa la fiert cateva minute. Se scurg apoi de unt si se indeparteaza carnea de pe oase. Carnea se toaca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 sitari
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri zeama de oase
  • sare
  • piper
  • 4-5 oua
  • 1 lingura pesmet

Mod de preparare

Se curata sitarii apoi se calesc in unt si se lasa la fiert cateva minute. Se scurg apoi de unt si se indeparteaza carnea de pe oase. Carnea se toaca, se adauga putina zeama de pe oasele ce au fiert, apoi se sareaza, se pipereaza si se adauga intai galbenusurile si apoi albusurile. Intr-un vas se presara pesmet, apoi se toarna compozitia si se introduce in cuptor 40 minute, la foc mare si se lasa sa creasca.


Sufleu se serveste imediat.

Alte retete:

Rulada de porc Friptura de vita la cuptor Curcan umplut Tocanita din carne de vita cu cartofi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori