Sunca de mistret cu macaroane

Macaroanele se pun la fiert in apa cu sare. Se strecoara apoi si se lasa la racit. Intr-o forma unsa cu unt, se pune un strat de macaroane, apoi buca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg macaroane
  • 1 lingura unt
  • 250-300 gr sunca de mistret
  • 1 ceasca de zeama de rosii
  • 2-3 oua
  • sare

Mod de preparare

Macaroanele se pun la fiert in apa cu sare. Se strecoara apoi si se lasa la racit. Intr-o forma unsa cu unt, se pune un strat de macaroane, apoi bucatele mici de unt, un strat de felii de sunca, apoi din nou macaroane, unt, sunca, pana se umple forma. Ultimul strat trebuie sa fie de maacaroduce forma la cuptor si se lasa acolo pana se rumeneste deasupra mancarea.


Se serveste fierbinte.

Alte retete:

Rulada de porc Piftie de curcan Ciorba radauteana

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori