Macaroanele se pun la fiert in apa cu sare. Se strecoara apoi si se lasa la racit. Intr-o forma unsa cu unt, se pune un strat de macaroane, apoi buca
Macaroanele se pun la fiert in apa cu sare. Se strecoara apoi si se lasa la racit. Intr-o forma unsa cu unt, se pune un strat de macaroane, apoi bucatele mici de unt, un strat de felii de sunca, apoi din nou macaroane, unt, sunca, pana se umple forma. Ultimul strat trebuie sa fie de maacaroduce forma la cuptor si se lasa acolo pana se rumeneste deasupra mancarea.
Se serveste fierbinte.
Alte retete:
Rulada de porc Piftie de curcan Ciorba radauteana

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii