Carnea marinata, in prealabil, se taie in bucati, se sareaza putin, se pipereaza si se pune la prajit intr-o tigaie cu untura incinsa. Cand este apro
Carnea marinata, in prealabil, se taie in bucati, se sareaza putin, se pipereaza si se pune la prajit intr-o tigaie cu untura incinsa. Cand este aproape gata, se adauga ardeiul iute si usturoiul tocate marunt, bulionul, mustarul si se stinge totul cu vin si putina apa calda. Se lasa sa mai dea in cateva clocote, dupa care se adauga coniacul, sare, piper si putin cimbru.
Se serveste foarte fierbinte cu mamaliguta.
Alte retete:
Tocanita de pui cu ardei Tocanita de ciuperci Tochitura de pui

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii