Pe o tabla foarte subtire, se asaza vrabiile cu cate o feliuta de slanina. Se pune tabla pe jar si se frig vrabiile pe toate partile. Dupa ce s-au ru
Pe o tabla foarte subtire, se asaza vrabiile cu cate o feliuta de slanina. Se pune tabla pe jar si se frig vrabiile pe toate partile. Dupa ce s-au rumenit frumos, se iau jos de pe tabla si se servesc pe paine prajita.
Se servesc fierbinti, cu salata de legume.
Alte retete culinare:
Papanasi fierti
Conopida la cuptor
Zacusca
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii